Hop til indhold

Børn hverken smitter eller bliver syge

6. september 2020

Rigtige undersøgelser viser, at børn sjældent bliver syge, eller smitter andre med denne morona. Så dette – en lokal skole nedlukkes, børn sendes to uger i karantæne, forældre skal hjemmeskole, alle testes muligvis – er altså et bevidst angreb på vores børns sundhed og psyke, udført af Mettemor og Magnus Taunus.

Bliver spændende at se, hvordan de voksne – forældrene – griber denne sag an. Lader de uhindret myndighederne udføre disse overgreb på deres egne små børn, uden at stille spørgsmål?

Eller går de sammen i flok og sund fornuft, og siger klart nej til dette, og i fællesskab erklære, at det her stopper nu! Det stopper nu, fordi vores sunde fornuft, og alle officielle tal og statistikker fortæller os, at vi gør det rigtige, ved at afvise denne ifølge lægevidenskaben, helt unødvendige behandling af vores børn. Myndighedernes påstande strider åbenlyst mod videnskaben. Det må de om, men vi holder os nu fortsat til fagfolk, fakta og beviser.

Og vi må som forældre forlange øjeblikkelig genindførelse af sund fornuft og medmenneskelighed, i skolens ledelse, og i lærernes tilgang til vores børn. I er misinformerede, vildledte, og pressede af myndighederne – det er vi klar over – men jeres opførsel som skoleledere og lærere i vores samfund er uacceptabel. Hvem har dog pludselig lært jer, at behandle børn og unge på den måde?

Tag en kold dukkert, og vågn op til hvad det er I har gang i. Det er ikke for sent at vende skuden. Vi kan jo bare sige fra overfor deres uhyggelige tiltag.

Vi er alle i samme båd.

From → Artikler

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar