Hop til indhold

Lad de svageste skuldre bære de stærke

10. september 2020

“Vi vil ikke tillade, at det bliver de svageste i vores samfund, som ender med at betale den største regning for krisen. Det er min mission at forhindre det.”

Nikolaj Wammen, finansminister (gudhjælpemig red.).

Jamen kære Nikolaj, det er der da heller ingen som kunne drømme om! Ingen normale mennesker kunne da få den tanke, at det bør være samfundets svageste, som skal betale den højeste pris for regeringens nedlukning af land og økonomi.

Det er vist kun savlende karrierepolitikere, embedsfolk og direktører, som kunne få den tanke. Og faktisk har man jo allerede tørret den forleløbige regning af på samfundest svageste. Men nu gør Nikolaj det ligefrem til sin svorne mission, at afværge de mange angreb fra politikerne i hans eget parti og regering, som åbenbart er fastindstillet på, at lade de svageste betale gildet.

Svage og udsatte mennesker, som din regering har været med til at skabe, Nikolaj. De seneste årtiers udhuling af velfærdssystemet er begået sammen med dig og dit Socialdemokrati. Privatiseringer, nedskæringer, centralisering, middelalderlige love, ulovlige angrebskrige, tortur, selskabstømmeri og skattefusk udført i samarbejde med Guldmand Saks, mørklægningslove, øget kontrol, og nær totalovervågning af den danske befolkning. Tvangs-mig-det-ene og tvangs-mig-det-andet.

Socialdemokratiets formand, og landets statsminister, lukkede landet ned trods sundhedsstyrelsens anbefaling om det modsatte. Sund fornuft alene ville kunne have afværget alle de manipulerende skræmmekampagner, mange konkurser og nye arbejdsløse. Vores børn og unge kunne have været denne selvskabte krises isolation, fremmedgørelse og kedsomhed foruden. I har spændt ben for landets selvstændigt erhvervsdrivende. I har gjort livet surt for alle.

Socialdemokratiet har skabt krisen ved fuldstændig ukritisk og kynisk at følge Verdenssundhedsorganisationens usaglige og korrupte anvisninger, og vil nu altså tørre den af på samfundets svageste.

Sig mig, hvad fanden er den af, Nikolaj?

From → Artikler

2 kommentarer
  1. Michael Bodi Lumby permalink

    1. Højere afgifter = penge fra de svageste
    2. Afgifter gennerelt går altid ud over de svageste.

Skriv en kommentar