Hop til indhold

Er du smittet med 5G?

15. september 2020

Nu begynder man at høre folk påstå, at det er de nye 5G-antenner som er grunden til, at smittetallet stiger.

Men de officielle tal er jo i forvejen manipulerede, og samtidig nogenlunde normale. Vi ved, at de tester 10 gange så mange mennesker som i april måned, og deres mål er at teste endnu flere til efteråret. Vi ved også, at trafikofre, lungebetændelser mm. har talt med i statistikkerne. Og vi ved, at færre mennesker er døde her i 2020, i forhold til sidste år på dette tidspunkt. Og den samme smittestigning sker jo også i lande og byer, hvor de endnu ikke har 5G.

Med eller uden bestrålingen fra 5G-antennerne, så er det stadig naturligt, at mennesker dør. Jeg synes det er ærgerligt at blande de to ting sammen, altså 5G og morona-19. Denne pandemi er tydeligvis bygget på ren talmanipulation. Testresultaterne er meningsløse, og afspejler normal dødelighed blandt befolkningen. Vi ved, at KoRøvNar-testen er mere eller mindre tilfældig, da vi også ved, at man endnu ikke har påvist, at viruset rent faktisk eksisterer. Ingen dør længere af den, ingen indlægges udenlukkende med denne sygdom alene, og langt de fleste smittede mærker ingenting.

5G noget rigtig skidt. Både sundhedmæssigt og frihedsmæssigt, men jeg synes det er tydeligt, at de to overgrebsmetoder ikke er direkte forbundet i forhold til smittestigningen. Og så alligevel: De hænger selvfølgelig sammen i forhold til indførelsen af et sundhedsdiktatur, og et totalovervåget, digitalt samfund, under påskud af dette farlige forkølelsesvirus, som har taget alle friheder og rettigheder fra borgerne.

From → Artikler

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar