Hop til indhold

Frem med kopimaskinen #1

15. september 2020

Vi er ikke for smarte, det er nu en kendsgerning.

Barer og cafeer skal nu lukke kl. 22, har myndighederne beordret. Men på det tidspunkt har alle for længst smittet hinanden på en bar eller cafe. Disse tiltag er så usaglige og uvidenskabelige, at det skriger til himlen, og strider mod al logik og sund fornuft. Alle tal siger os, at der ikke er nogen fare på færde. Statistikkerne siger os, at alle tal er normale. Og tallene og procentraterne er så små, at de nærmest ikke er målbare.

Vi må begynde at sige fra overfor deres undertrykkelse. Sige klart nej. De sovende når ikke at vågne op. Politikere, embedsmænd, politi, redaktører, journalister, skoledere, lærere, staysbeyalte eksperter og kendisser, som holder dette umenneskelige og totalitære cirkus kørende, bør presses af insisterende borgere i flok. De bør være nervøse og bange for os.

De skal have en chance for at vende skuden. Men hvis ikke, så skal de vide, at vi kender til deres løgne og forbrydelser mod land og menneskehed, at vi kommer efter dem.

Vi må samles i flok, udenfor de sociale medier, som aflytter og overvåger os. Uden de overvågende mobiltelefoner. Dem må vi lære at undvære i kortere perioder. For hvorfor skulle vi rende rundt med et overvågningsapparat i lommen, som afslører vore bevægelser, strategier, identiteter, netværk og mødeplaner?

Saml en flok af vågne mennesker, og gå en tur ud i offentligheden, og vis de sovende, at vi ikke behøver at finde os i deres magtovergreb. Det hele kunne stoppes i dag, hvis vi alle eller mange nok siger fra.

Hvad med i stedet at skrive dine Facebook-opslag ind på computer, og printe dem ud i 50-100 eksemplarer, og dele dem rundt i naboer og bysbørns postkasser, efterlade et eksemplar på barer og cafeer, i tog og bus, klistre dem op på vægge og telefonpæle?

Nedfæld et lille antal hovedpointer på et stykke papir, lær det udenad, og fyr den af til at alle du møder, uden at forvente svar eller samtale om det. Plant små frø.

Fortsættes…

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar