Hop til indhold

The Show Must Go On (2020)

30. august 2020

Da de uddelte rollerne i sin tid.

“Hvem vil være det eneste vestlige land, som ikke må lukke ned, som skal holde hele samfundet kørende som normalt, med bitte små indrømmelser, og folket får lov at beholde deres rettigheder og livsgrundlag?”

Sverige rækker hånden op.

“Ja, dig, Sverige, jeres tal skal ligge på cirka det samme som, eller lidt under, de andre lande, som lukker helt ned. De suspenderer demokratiet, kører nationaløkonomien i sænk, tager friheden fra befolkningen, umyndiggør dem. Og så vil de til sidst tvangsindsprøjte dem alle, hvis de ikke makker ret, med en hastigt sammenflækket lykkepose, fyldt med kemikalier.”

Yderligere forklarer formanden de tilstedeværende, at manuskriptet har visse svagheder.

“Ja, det kan måske forekomme lidt forvirrende, for både borger og journalist, at tallene er ens i alle landene, når vi taler nedlukning eller ej, maske eller ej. Men de vil ikke engang kunne huske mere end et par uger tilbage i tiden, så de opdager det aldrig.”

Næste punkt på dagsordenen.

“Hvem vil være det land, hvor vi får lov til at afprøve nogle af vores vådeste drømme om militærdiktatur og fascisme?”

Australien melder sig klar med et “G’day, mate! – Helt klart, den snupper vi! Vi har øvet os på de indfødte i årevis! You call that a lockdown? That’s not a lockdown, THIS is a lockdown!” Mens der sejles op ad åen, fortsætter Dr. Hvem i den bløde ende:

“Hvem vil være det land i skuespillet, som bare får den hyggeligste nedlukning nogensinde, hvor alt bare er skønt?”

From → Artikler

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar