Hop til indhold

Hvor skamløs kan man være, Samantha Power?

18. december 2016

Det er noget nær det mest skamløse jeg nogensinde har set og hørt. Det er nærmest umuligt at fatte, at man kan være så kold og kynisk.

Den amerikanske FN ambassadør Samantha Powers tale til sikkerhedsrådet i december 2016, hvori hun anklager og beskylder den syriske og russiske regering for at være skamløse, er en genopførelse af Colin Powells latterlige “bevisførelse” og uholdbare anklageskrift mod Irak fra 2003. Powell vidste dengang, at det var løgn det han sagde, og Samantha Power bruger samme manipulerende fremgangsmåde.

Hendes gennemgang af fakta er udokumenteret og i strid med virkeligheden. Hun er så fuldstændig blottet for skam, denne repræsentant for verdenshistoriens største og mest aggressive krigsmaskine, at hun uden at blinke eller rødme kan pege moralske fingre af andre lande. Man skal enten være skuespiller eller psykopat for at være så skamløs.

Jeg behøver ikke at forklare hvorfor det her er så ekstremt hyklerisk, det må efterhånden snart være tydeligt for de fleste. Dog ikke de vestlige politikere og journalister.

Syrien blev oprindeligt angrebet af terroristgrupper, som er direkte eller indirekte bevæbnet og finansieret af USA. Syrien bekæmper terroristerne. Rusland hjælper sin allierede med at bekæmpe denne terrorisme. USA er også i krig mod terrorisme. Så hvorfor er Syrien og Rusland onde fordi de bekæmper terrorisme?

Under den evige jagt på terrorister dræber USA og Danmark bunkevis af civile, i det ene forsvarsløse land efter det andet, under tunge bombardementer af store og mindre byer. Obama angriber teltlejre med tonstunge Hellfire-missiler. De danske politikere finder smuthuller i loven som tillader drab på civile i Syrien.

USA og Danmark opfandt i 2003 bevismateriale – fremlagt af Kemiske Colin Powell i FNs Sikkerhedsråd – for at kunne angribe, besætte, destruere og nedsænke Irak i blodigt kaos. Op mod en million mennesker menes at være blevet dræbt.

Libyen blev bombet på endnu en løgn. USA og Danmark destruerede et af Afrikas mest velfungerende lande og dræbte tusinder af civile. Derefter indsatte vi terrorister og rebeller som den nye regering. Værsgo!

USA jævnede under både Bush og Obama Afghanistan med jorden i en tilsyneladende blodrus. Skide være med de civile. USA oprettede en torturfangelejr på Cuba. USA torturerede mennesker i hemmelige torturfangehuller verden over. USA torturerede andre tusinder af uskyldige mennesker i store torturfængsler.

USA bomber lige nu mindst syv lande. Tusinder af civile er dræbt af Obamas droner. Obama bomber bryllupper, begravelser, skoler, cafeer, markedspladser, beduiner, hoteller. Obama bomber redningspersonale, som er kommet til hjælp når Obama har bombet noget eller nogen. Og derefter bomber Obama det redningspersonale, som kommer til hjælp, efter at det forrige redningspersonale er blevet bombet.

USA bevæbner og støtter undertrykkende regimer som f.eks. Saudi-Arabien, Israel, Yemen, Bahrain, Egypten. Obama har solgt dobbelt så mange våben til hele verden som George Bush. Obama har oprustet det amerikanske atomvåben-program. Obama har kørt verdenshistoriens største og mest avancerede overvågningsstat i stilling.

USA overvåger og aflytter hvert eneste menneske på planeten, helt ind i soveværelset. Obama har givet den amerikanske præsident ret til at dræbe ethvert menneske på planeten, i al hemmelighed, uden at der kræves bevis eller rettergang. Obama har ophævet de amerikanske borgeres rettigheder, altså dem som var tilbage efter Patriot Act.

Obama har delvist forbudt politiske demonstrationer. Militariseret amerikansk politi angriber fredelige demonstrationer mod olieselskaber og forurening. Amerikansk politi nedskyder ubevæbnede sorte på gaden i USA. Amerikanske muslimer har ikke de samme borgerrettigheder som resten af befolkningen, og dømmes og straffes af et et separat retssystem. Obama forfølger, aflytter og fængsler journalister. Obama jager whistleblowere, som ingen anden præsident før ham – eller alle de tidligere sammenlagt.

Obama hjalp og støttede statskuppet i Ukraine. Den amerikanske vicepræsident Joe Bidens søn sidder nu i bestyrelsen i Ukraines største olieselskab.

Obama sked på hele verden, sine amerikanske vælgere, og skrottede alle de valgløfter, som hele verden ville og var klar til. Og man kunne blive ved.

Men spørgsmålet og anklagen fra USA, mod Assad og Putin, lyder altså: Er der ingen grænser for jeres skamløshed?

Se eller gense Samantha Powers Colin Powell øjeblik. Nu om dage bruger vestlige regeringer tweets og Facebook-statusser som bærende krigsgrundlag og bevisførelse for modpartens krigsforbrydelser. Vi ser ingen reelle beviser, udelukkende påstande og krigspropaganda.

Og de danske medier og journalister støtter naturligvis Obama og Samantha Powers løgne. Journalister og politikere lever i den medieskabte virkelighed. Medierne støttede Irak-løgnen. Medierne støttede på samme måde Libyen-løgnen. Og nu støtter de Syrien-løgnen. Hvorfor skulle vi blindt tro på de vestlige mediers og politikeres fremlægning af situationen i Syrien?

Hør her fra en canadisk journalist, som rent faktisk har været i Syrien. Virkeligheden er en helt anden end den medieskabte udgave. De mange vestlige løgne og propaganda pilles ned en for en.

Og følg Jan Oberg her og på Facebook, som lige nu er eneste danske journalist i Aleppo. Han kan også dokumentere, at vi fyldes med løgn og manipulation af de vestelige medier og politikere.

Reklamer

From → Artikler

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Vi er tavse og handlingslammede | Du er Journalist

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: