Hop til indhold

Vi er tavse og handlingslammede

18. april 2016
By W.carter - Own work, CC BY-SA 4.0.

Et bredt flertal i Folketinget vedtager i morgen at angribe Syriens forsvarsløse og mørbankede befolkning.

Fakta og beviser spiller ikke længere nogen nævneværdig rolle, krigsgrundlaget er baseret på løgn og propaganda. I dagens Danmark tages den slags beslutninger udelukkende på baggrund af følelser, frygt og fremmedhad.

Politikerne fortæller os blot, at en given politisk leder eller en lille gruppe mennesker i et fremmed land er væmmelige og at de ikke kan lide os. Derfor må vi naturligvis angribe og bombardere, dræbe, lemlæste og torturere det vedkommende lands befolkning, destruere deres byer, og sende millioner af kvinder, børn og mænd på flugt. Politikerne og medierne sælger et voldsomt angreb på fremmede mennesker i fjerne lande, som et forsvar for vort eget.

På samme tid skærer de danske politikere ned på fremtiden, brænder broerne til fortiden, og sparker til dem der trænger til hjælp nu og her. Politikerne håner syge og arbejdsløse mennesker som dovne nassere. Man tager fra de fattige og giver til de rige. Der skæres ned på uddannelser, sociale ydelser, sygehuse, offentlig transport og ulandsbistand, samtidig med yderligere skattelettelser til de rige og erhvervslivet. Man forærer generøse pengegaver til bankerne.

Miljølove rulles tilbage. Der tages ikke længere fremskridt mod et bedre klima eller overgang til vedvarende energi, men derimod tilbageskridt mod mere forurening. Der sælges ud af befolkningens fælleseje. Sidst solgte man dele af landets energiforsyning til dømte kriminelle børshajer på Wall Street, og lod tilmed handlen gå udenom de hårdt trængte amerikanske skatteydere, via skattely i Luxembourg. Minimalstaten er målet, den totale privatisering af det offentlige er vejen.

Hvis man ikke har noget at skjule, har man ikke noget at være bange for. Men det har de danske politikere åbenbart. De har indført mørklægningslove, som skjuler og beskytter dem, og har samtidig øget den i forvejen massive overvågning af den danske befolkning. Politikerne har hævet sig selv over danske og internationale love, konventioner og menneskerettigheder, mens borgerne underkastes loven ned i mindste paragraf.

Samvittighedsfulde og empatiske danskere, som hjælper jødiske flygtninge til Sverige, dømmes for menneskesmugling. Whistleblowere, som afslører statens krigsforbrydelser og korruption, sættes i den offentlige gabestok, fængsles og karaktermyrdes. Politikerne og medierne udråber hånligt systemkritikere og anderledestænkende til konspirationsteoretikere.

Politikerne vil indsætte militær i gaderne. Et militær, som har været med til at bombe, beskyde, fængsle, dræbe, lemlæste og torturere uskyldige mennesker i mindst fem lande – Syrien bliver det sjette – siden 1999. Militær i gaderne er lig med militær undtagelsestilstand. Demonstrationer og protester mod den danske regering kommer til at foregår bag en mur af maskingeværer og pansrede mandskabsvogne. Og i luften over os hænger vores splinternye bombefly til 30 mia. kroner.

Vores politikere er dybt kriminelle, magtliderlige, grådige og ødelagte mennesker. Det samme gælder embedsmændene. Hele systemet er råddent og bundkorrupt. Folketingspartiets 179 medlemmer kan gøre hvad de vil, uden at blive stillet til ansvar af hverken retssystem, medier eller befolkning.

For hver dag der går, fører de os endnu et skridt mod afgrunden. Men vi gør intet. Vi lader dem fortsætte uanset hvad de gør. Danske medier og journalister beskytter dem. Vi stemmer på dem ved valg efter valg. Vi betaler deres fede pensioner og luksuslejligheder. De bruger vores samfund som et springbræt til internationale topposter. De vælter sig i pengeklubber. De begår folkemord og tortur. De overvåger og aflytter os.

Men uha nej, det er jo et demokrati vi lever i, og så må vi følge systemets spilleregler som lydige samfundsborgere. Endelig ikke bryde ind og sige et par borgerlige ord. Man skal jo behandle politikerne med anstændighed og respekt. Ikke ødelægge den hyggelige stemning.

Og det hele bliver nok meget bedre ved næste valg, når vi kan stemme på nøjagtig de samme politikere endnu en gang. Det hele bliver meget bedre med en rød regering. Det hele bliver meget bedre med en blå regering. Og derefter en rød. Og så en blå. Men så skal de røde nok redde os fra de blå. Tilbage til blå. Rød igen. Blå. Rød. Blå.

Hvem går først på gaden – militæret eller befolkningen?


Læs også: Hvor skamløs kan man være, Samantha Power?

Reklamer

From → Artikler

7 kommentarer
 1. Min kommentar idag på min facebook-side her:

  Angående ‘vor’ danske krigsdeltagelse i Syrien

  Jeg betragter personligt USAs indflydelse på europæisk politik nærmest som Nazi-Tysklands indflydelse i Frankrig efter deres besættelse af landet under 2. verdenskrig. Hvordan kan man andet, når USA påvirker/presser/bedrager os til at gå med i ulovlige krige udelukkende baseret på løgn og manipulation? Som det var tilfældet med Libyen og nu, igen, i Mellemøsten? Her er vi så med til at slå tusindvis (ialt millioner) af mennesker ihjel og totalt destruere samfund, infrastruktur og fremtiden for alle børn og familier i årtier frem. Tænk at være i familie med danske soldater, der skal i krig i Syrien nu…

  Udelukkende baseret på løgne. Hvor sandheden er, at de danske soldater reelt udelukkende kommer til at gå i krig for at tjene de samme amerikanske korporative interesser, som kontrollerer det amerikanske politiske system og Obama. Som blandt andre Robert F Kennedy Jr. har gjort det klart i flere sammenhænge, så handler USAs krig mod Assad udelukkende om at få kontrol med ressourcerne i landet herunder få lagt en rørledning fra Quatar og Saudi Arabien gennem Syrien.

  Og det skal danske soldater nu også bombe uskyldige mennesker for og selv sætte livet på spil for. Det er Dum Dummest International. – Men det er naturligvis praktisk talt umuligt for almindelige mennesker at gennemskue.Når fx en så tilsyneladende fin journalist som Nagieb Khaja, de store danske medier TV2 og DR og Anders Jerichow på Politiken mmfl. arbejder på at underbygge de amerikanske løgne og propaganda.

  – Læs min artikel (om USAs politiske system og løgnene omkring Syrien) – der oprindeligt hed “The Greatest Show on the Road” – som en oplysende hyldest til og en ydmyg fortsættelse af Harold Pinters fine Nobel Pris tale.

  http://www.kommunikationsforum.dk/artikler/USAs-politiske-system-er-korrupt

 2. Der står at samvittighedsfulde og empatiske danskere, hjælper jødiske flygtninge til Sverige. Det er vist en “slåfejl” hvis vi befinder os i år 2016. Men ellers glimrende artikel…

  • Tak, Klavs.

   Og nej, den er go’ nok, den med jøderne og danskerne under anden verdenskrig. Det er skrevet sådan med vilje. Dengang var man en folkehelt for at hjælpe flygtninge og mennesker i nød, i dag dømmes man for menneskesmugling.

 3. C. Mølgaard permalink

  Det kan være svært at vågne op og erkende at vi ikke er regeret af mennesker.
  Dagligt ser vi i medierne hvorledes mennesker bliver ydmyget af “systemet”.
  Mennesker dræbes nu med droner (robotter) i nano størrelse og i BIG size, i den bedste sendetid.
  Systemet er som en maskine der arbejder hver dag.
  Systemet er Saturns kulten, og Danmarks repræsentant er dronning Margrethe.

  Hvor mange er klar over at aliens har regeret os siden Adam og Eva ?

  Politik er fuldstændig ligegyldigt, uden betydning, – et kongeligt teater.
  Et Alien Faraohnisk Teokratisk KAZAHR zionist Fascistisk Royalt styre ansætter ministre udenom folket…
  Partierne har mistet deres betydning.
  Skyggekabinettet regerer i mørket ved hjælp af “offentighedsloven.”

  Det er det kongelige Hofteater…
  Og de griner alle sammen, – både på scenen og på balkonen…mens de sælger ud af Danmarks værdier, indtil Danmark kun findes på papir med røde tal…

  Kan allerede se overskriften :

  DANMARK UNDER ADMINISTRATION AF ROTHSCHILD

  Don Quishot kæmpede mod vind møller…
  I Danmark er det politikere…

  Folket bør vide at dronningen og hendes klan er Vatikanets soldater…
  Latterligt at protestere foran Christiansborg når det jo egentlig er “det kongelige hof teater”
  Lad os lave en rundspørge for at se hvor mange der har erkendt hvem der undertrykker folket..

  det er “sjovt nok” ulovligt at demonstrere foran regenten…dronningen regerer ansvarsfrit fra mørklagt statsråd mm hvor hun fører forsæde. Det er jo smart at skyde skylden på skiftende ministre under påstået demokrati. Folk kan ikke gennemskue det – pga mediemanipulation

  Tag jer i agt for “kloge”mænd og kvinder i lange sorte kjoler !!
  Når Saturn kulten regerer er alting sort.. Mænd i sorte kjole-dragter, – dommere, professorer, præster ect. (Galla påklædning)
  Doktorer ødelægger helbredet.
  Dommere ødelægger retfærdigheden.
  Universiteter ødelægger viden.
  Regeringe ødelægger friheden.
  Massemedierne forvansker informationer,
  Og religion hindrer spiritualitet.

  Saturn kulten er en paraplyorganisation for menigheder, myndigheder, regeringer, loger og broderskaber og ondskabens åndemaneren i himmelen.
  De er ledet efter “need to know” princippet, af det Farahonisk teokratiske ikke menneskelige industrielle kompleks, der stadig har brug for menneskesjæle.
  De har egentlig ikke brug for vores arbejdskraft. De vil ha’ vores sjæl.
  Og vi skal selv ønske at sælge vores sjæl til dem for ussel mammon, og selv fremstille robotter og robertaer for at erstatte os. Maskinerne til at udslette os er allerede på samlebåndet. Anders F-35 er den glade sælger.
  De kan faktisk slet ikke li’ os. De hader os. De er ikke menneskelige.
  Farahonerne fik børn. Det er nu de “13 familier” der regerer og vil ejeje hele kloden påpapir de selv har trykt, – om de så har trykket på taster.

  423 mennesker styrer Danmark uden for den politiske kontrol. De møder hinanden i skjulte netværk af bestyrelser, fonde, udvalg og baller hos Dronningen. De politikere, der ikke støtter netværkets opfattelse af Danmarks fremtid, holdes ude. Derfor er hverken Kristian Thulesen Dahl, eller Johanne Schmidt-Nielsen i nærheden af det gode selskab.

  http://www.politiko.dk/nyheder/glem-alt-om-valget-en-magtfuld-elite-styrer-danmark

Trackbacks & Pingbacks

 1. Vi er tavse og handlingslammede - DENFRI
 2. Tanker om et eventyr i et tidsforløb – DF-Nyt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: