Hop til indhold

Dansk befolkning skader landets omdømme

25. januar 2016

Danmarks omdømme: Er det dobbeltmoralsk, når vi peger fingre ad vores politiske ledere?

Udlændingeminister Støjberg og andre danske politikere skader Danmarks omdømme, beklager vi os. Deres uanstændige, smålige, grådige, kyniske, umenneskelige, primitive og racistiske lederskab af landet, sætter danskerne i et skamfuldt lys verden over.

I vores demokratiske system repræsenterer politikerne borgerne. Og når over 87 procent af de stemmeberettigede borgere stemmer på Folketingspartiets 179 medlemmer, så ligner det bred enighed og fuld opbakning til den førte politik, og politikernes holdninger. Det er den danske befolkning, som har valgt, at disse mennesker skal være landets repræsentanter udadtil.

Den danske befolkning stemmer fortsat, og i stort antal, på disse følelseskolde galninge. Vi vil jo ikke af med dem, og vi sørger med vores stemmer for, at samtlige disse hulemænd og kvinder bliver siddende i Folketing og regering, ved valg efter valg.

Vi drikker øl med dem på Folkemødet, danser med dem på TV, og ringer ind til dem på radioen. Dronningen inviterer dem til dyre middage. Vi giver dem lange sommerferier og fede pensioner. Og betaler dem fyrsteligt for deres arbejde i dansk politik, et springbræt til topposter i internationale virksomheder, hjælpeorganisationer og militærsammenslutninger.

Vi har i fællesskab valgt, at mennesker som Støjberg, Anders Fogh, Kristian Jensen, Søren Pind, Lars Løkke, Helle Thorning, Mette Frederiksen, Pia Kjærsgaard, Søren Gade, Bjarne Corydon, Samuelsen, Thulesen og Espersen og alle de andre skal være vort lands ideologiske ledere.

Justitsminister Søren Pind genbruger i forbindelse med de syriske flygtninge den gamle myte om jøder, som en flok rige pengepugere. “Vi taler om væsentlige værdigenstande, som ikke har personlig affektionsværdi. Vi taler om en situation, hvor en mand kommer gående med en kuffert fuld af diamanter og samtidig søger ly i Danmark. Det er sgu da kun rimeligt, siger han,” til DR.

Skattelettelserne til de rige gælder åbenbart ikke syriske flygtninge. Og han mener altså åbenbart heller ikke, at penge eller væsentlige værdigenstande har affektionsværdi: Hvori består så i øvrigt problemet med at lade de rige, banker og virksomheder betale en rimelig skat?

David Trads skriver videre i artiklen “Støjberg skader Danmarks omdømme helt alene” på Altinget.dk:

Under alle omstændigheder har selve tanken om at tage værdigenstande fra folk på flugt rystet omverdenen. I New York Times og Washington Post er vi sat i bås med Ungarn og Polen, to fremmedfjendtlige nationer, og endnu værre: Vi sammenlignes med nazister.

Fjorten EU-lande indførte i år 2000 sanktioner mod Østrig, rettet mod Jörg Haider-regeringen og dens vælgere, fordi den rummede “et parti, som (markerede) sig på racistiske slogans og en voldsom anti-udlændinge retorik.” VK-regeringen i Danmark rummede i næsten ti år Dansk Folkeparti. Den forrige regering rummede Socialdemokraterne, og den nuværende rummer Venstre. Det har dog ikke udløst lignende sanktioner mod os.

Ifølge en artikel på Information.dk, var statsministerkandidat Anders Fogh Rasmussen, tilsyneladende som den første, ivrig efter at ophæve sanktionerne. Fra artiklen Haider og Fogh:

Danmark har flere gange tidligere i dette århundrede haft svært ved at tage kraftigt afstand fra sådanne tendenser i lande, vi har været i alliance med. At gå enegang nu i en sag som denne, ville være en utålelig påpegning af, at Danmark fortsat har problemer med sådanne politiske markeringer. Det ville være en skammelig dansk fodnote.

Vi har besat Folketingets 179 taburetter med dem, som vi mener er de bedst egnede til at stå i spidsen for Danmarks børn og unge, de ældre, socialt udsatte, skoler, uddannelser, sygehusvæsen, miljøpolitik, infrastruktur, fælleseje, skattepolitik, indvandring og militæret.

Vi gav statsminister Anders Fogh Rasmussen et vælgerklap på skulderen efter den ulovlige angrebskrig mod Irak. Vi tilgav Fogh og Per Stig-Møller, at hele krigsgrundlaget var baseret på overlagt løgn og forfalskede beviser. At det var en krigsforbrydelse, gjorde ingen forskel for os. Vi støttede ligeledes den danske regerings blodige angreb og besættelse af Afghanistan. Vi støttede Søren Gade og dansk militærs udlevering af uskyldige mennesker til amerikanske tortur. Vi støttede Generalsekretær Fogh, Obama og Lars Løkkes massive bombardement og totale destruktion af Libyen. Igen var det småt med beviserne. Vi satte Løkke på bænken i fire år, beholdt ham i Folketinget, hvorefter han igen kunne trække i trøjen som anfører for landsholdet i 2015.

Helle Thorning-Schmidt kom til magten fordi vi stemte på hende. Hun havde lovet guld, grønne skove, retfærdighed, anstændighed og medmenneskelighed – samme metode som USAs præsident Obama – og det sagde vi ja tak til. Og præcis som Obama; i det samme hun var blevet valgt, sked hun på vælgerne og alle sine løfter. Men på trods af det, steg antallet af personlige stemmer på hende med over 25 procent i 2015. Og de fleste danskere støtter fortsat hendes parti, selvom det nu ledes af Mette Frederiksen, selve indbegrebet af moralsk og politisk råddenskab, og elitær foragt for svage og udsatte mennesker og minoriteter.

Vores opbakning til disse asociale og korrupte karrierepolitikere er klippefast. Selv ikke når en person som Bjarne Corydon skider på befolkningens fælleseje, og sælger dele af energiproduktionen til dømte kriminelle børshajer på Wall Street. Det kan heller ikke ryste vores tillid, at han poster millioner af skattekroner over i et konsulentfirma – hvis rådgivning altid består af lige dele nedskæring, fyringer og privatisering – som han efterfølgende bliver ansat hos, som direktør.

Vi bliver ved med at stemme på dem, selvom de indfører mørklægningslove, overvåger og aflytter os, skærer ned på skoler og sygehuse, angriber det ene forsvarsløse land efter det andet, bruger milliarder på nye kampfly, konfiskerer flygtninges værdigenstande, og man kunne blive ved. Vi er helt tossede med disse tosser.

Den danske befolkning skader Danmarks omdømme.

Foto: Mads Hvid

Reklamer

From → Artikler

2 kommentarer
  1. Allan Birch permalink

    Jeg symes, det er uretfærdigt at give befolkningen skylden. Er vi nogensinde blevet spurgt? Har sfiftende regeringer ikke svigtet bfolkningen gang på gang få dage efter et valg? Blev vænstre ikke dumpet af befolkningen ved sidste valg med tab af 13 mandater? Tænk på f.eeks. Venligboerne og andre, der viser den sande danske kristne sjæl med at hjælpe svage. Tænk ikke så meget på DF stemmerne, mod dumhed kæmper……..

Trackbacks & Pingbacks

  1. Dansk befolkning skader landets omdømme - DENFRI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: