Hop til indhold

Vestlige politikere udfører biblens ord

11. november 2015

Fundamentalistiske kristne politikere? Guds ord og ordrer tages i den grad bogstaveligt af vore vestlige regeringsledere, som genopfører blodige dele af biblen under forestillingen, Krigen mod Terror.

De følger tilsyneladende biblen til punkt og prikke, når de udfører deres hensynsløse og brutale angreb på det ene forsvarsløse land efter det andet. Endeløse, uprovokerede angrebskrige og besættelser af fremmede lande, overgreb på uskyldige civilbefolkninger, og den totale destruktion af de udsete landes infrastruktur og kultur, vidner om blind tro og loyal gudedyrkelse helt ned til mindste, morderiske detalje.

Da amerikanske og danske politikere i 2003 bildte verden ind, at de kæmpede i frihedens og demokratiets navn, at de havde beviser på eksistensen af Saddam Husseins ikke-eksisterende lagre med giftgas, og erklærede, at man ville afprøve samtlige diplomatiske løsninger før man greb til våben og bombefly, så var det alt sammen noget de havde lært af Gud og hans makker, Moses. Det var løgn, latin og manipulation, og det hele står skrevet i Det Gamle Testamente!

 Fra Femte Mosebog:
“Når du rykker mod en stad for at belejre den, skal du tilbyde den fred; og dersom den svarer dig fredelig og åbner sig for dig,skal hele folket, som findes deri, blive dig skatskyldig og tjene dig;
men dersom den ikke vil slutte fred med dig, men fører krig mod dig, da skal du belejre den; og når Herren, din Gud, giver den i din vold, skal du slå alle mandfolk i den ihjel med skarpe sværd;
men kvinderne, børnene, kvæget, alt hvad som er i staden, alt byttet i den må du plyndre for dig og nyde dine fjenders bytte, som Herren, din Gud, har givet dig.
Således skal du gøre ved alle stæder, som ligge meget langt borte fra dig, og som ikke ere af visse hedningers stæder.
Men i de folks stæder, som Herren, din Gud, giver dig til arv, må du ikke lade noget, som drager ånde, beholde livet…”

Kort efter skrev makkerparret Gud og Moses De Ti Bud

Vestens massive bombardementer af uskyldige lande i Mellemøsten og Afrika, nådesløse mord på samarbejdsvanskelige præsidenter og politiske ledere, militærstøtte til morderiske og undertrykkende regimer verden over giver indtryk af, at vores politikere ser biblens ord som lov.

Især Israel og USAs tæppebombardement og nedslagtning af uskyldige kvinder, børn og mænd i Gaza, er af bibelske proportioner. I Saudi-Arabien viser USA og Vesten, hvordan man ifølge biblen skal behandle kvinder. Udsultningen af uskyldige børn (som f.eks. den halve million irakiske børn, der døde som følge af Vestens sanktioner mod Irak i 90erne) og middelalderlig tortur af tilfældige og – ifølge alle vestlige og internationale love – uskyldige mennesker, er som taget ud af biblen ord for ord.

I Libyen har vores fanatiske vestlige militærmaskine drevet en tredjedel af landets indbyggere på flugt. Først tæppebombede vi landet på falsk grundlag. Vi gav regeringsmagten til korrupte ledere og lod kriminelle bander terrorisere befolkningen, hvorefter de vestlige multinationale selskaber og banker i ro og mag kunne sætte sig på landets olieværdier og andre ressourcer. Vort militær fik sig desuden en uvurderlig strategisk placering i området. Det var et herligt land Gud gav os! Hele forløbet er en nærmest præcis genopførelse af Femte Mosebog, tydeligvis en ydmyg offergave fra vores politiske ledere til Den Almægtige.

Gud og Moses var datidens Bush og Blair. Medierne nedskrev deres ord som lov og sandhed. Og var vi de blinde troende og tilbedende ved stuealteret?

Men biblen handler ikke kun om afstumpet vold, og opfordrer ikke udelukkende til angrebskrig og overgreb og mord på uskyldige mennesker.  Vore vestlige regeringers overvågning og udspionering er også taget direkte fra de gamle skriftruller, som blev oversat og tilpasset af vestlige ledere for 400 år siden. Fra vers 22 i samme Mosebog:

“Men I kom alle sammen hen til mig og sagde: »Lad os sende nogle mænd i forvejen, som kan skaffe os oplysning om landet. De skal bringe besked tilbage om den vej, vi skal drage op, og om de byer, vi skal rykke ind i.«
Det forslag syntes jeg godt om, og jeg udtog tolv mænd blandt jer, én for hver stamme. De begav sig op i bjerglandet og kom ind i Eshkol-dalen, som de udspionerede. De tog noget af landets frugt med ned til os og aflagde beretning for os: »Det er et herligt land, Herren vor Gud vil give os,« sagde de.”
Obama, Clinton, Fogh, Per Stig, Cheney, Rumsfeld, Powell, Rice, Thorning, Merkel, Løkke og alle de andre ekstremistiske regeringsledere er religiøse tosser, som blindt og trofast følger det nedskrevne ord fra deres gud. Hverken Guds love eller internationale love kan stoppe dem.
Hil vore almægtige politiske ledere!
Reklamer

From → Artikler

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: