Skip to content

USA, Saudi-Arabien og Israel støtter al-Qaeda i Yemen og Syrien.

30. april 2015

Chris Floyd, amerikanske skribent, skriver om politikerlogikken, som nemt kan rumme at bekæmpe islamiske ekstremister og undertrykkende diktaturer, samtidig med, at man bevæbner og støtter islamiske ekstremister og undertrykkende diktaturer.

“I sidste uge sendte USA krigsskibe til Yemen, for at hjælpe med at opretholde blokaden mod det forarmede land, som højlydt stønner under den amerikansk-støttede Saudi-Arabiske angrebskrigs masseslagteri.

Ved hjælp af bomber fra den forgyldte amerikanske våbenindustri, har Saudi-Arabien stoppet al nødhjælp fra luften, med et bombeangreb på landets hovedstad, Sana’a. Det vil skabe mere sult, lidelse og død i et af verdens fattigste lande. Men hey, var Obama ikke bare skide morsom under den der presse-gallamiddag!

Samtidig med støtten til islam-ekstremistiske Saudi-Arabien, som med deres angreb støtter al-Qaeda i Yemen (der har vundet store sejre, mens deres dødsfjender, houtierne, bliver gennembanket af saudierne) har Obama og den amerikanske militærmaskine også haft travlt med at hjælpe al-Qaeda in Syrien, og i fællesskab har man gjort store fremryk og indtaget flere nøglebyer.

Det ser nu i stigende grad ud til, at den syriske regering ikke ville kunne holde stand mod de islamiske ekstremisters stormløb. Nå ja, og heller ikke mod de “moderate” oprørsgrupper (som Vesten også støtter, red.), som også består af al-Qaeda elementer.

På nøjagtig samme måde, som den amerikanske destruktion af den sekulære regering i Irak blev til et morderisk mareridt for millioner af mennesker, vil den sekulære syriske stats fald skabe en stormflod af kaos, som vil blive besejlet af ekstremister, bevæbnede og finansierede af USA og Saudi-Arabien.

Og for at det ikke skal være nok, så har Israel slået sig i kompagniskab med al-Qaeda, og udfører luftangreb mod positioner i Syrien, for at bane vejen for islamiske ekstremister og hjælpe al-Qaedas offensiv i området.”

Læs hele artiklen her.

Samme politikerlogik gør den danske angrebsminister (for han har endnu kun udført angreb, ikke forsvar) Nicolai Wammen også brug af, når han bomber den irakiske befolkning for at beskytte den irakiske befolkning. Efter USA og Danmarks ulovlige angrebskrig, 12 års vestlig besættelse, hårde sanktioner og endeløse bombeangreb mod Irak og dets befolkning, så iler godhjertede frihedskæmpere som Wammen for at komme de samme irakere til undsætning.

Vi må godt, men det forbryderiske Islamisk Stat må ikke:

Men Islamisk Stat har ikke, som Vesten, dræbt 1,3 millioner mennesker i Mellemøsten siden 2001 . Er det ikke en vanvittig forbrydelse? Vi har alene i Irak drevet millioner af mennesker på flugt. Vi fører endeløs og hemmelig krig i mindst 8–9 forskellige lande. Islamisk Stat, som tilmed er finansieret og bevæbnet af USA og Saudi-Arabien, har ikke destrueret stribevis af uskyldige og forsvarsløse lande. Deres forbrydelser kommer ikke i nærheden af Vestens krigsforbrydelser.

Det er ikke ondskab, når vi gør det. Vi er ikke imod terror, når det rammer mennesker i den muslimske verden. Vi er ikke imod ekstremisme, vi er imod islamisk ekstremisme. 

Mediernes journalister ser tilsyneladende heller ikke noget absurd i denne logik, som giver god mening for politikere, våbenindustri, de store virksomheder og bankerne, som skovler vestlige borgeres skattekroner ind på krigskontoen. Det giver nok knap så meget mening for de millioner af mennesker som vi dræber, lemlæster og driver på flugt.

Hvor længe bør vi lade denne logik råde? Hvad sker der når denne logik, hvormed vi bevæbner og støtter vores (fiktive) fjender, en snarlig dag tages i brug, og danske politikere begynder at bombe den danske befolkning for at beskytte den danske befolkning?

Reklamer

From → Artikler

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: