Skip to content

Hvorfor kæmper venstrefløjen kun for højrefløjen?

30. marts 2015

En introduktion til White Supremacy and Magic Paper af The Rancid Honeytrap.

Den absolutte ytringsfrihed gælder kun for den yderste højrefløj. Vi kæmper for deres ret til at blive hørt, men ignorer dem som har allermest brug for en stemme. Hvorfor kæmper venstrefløjen kun for højrefløjen?

Myten om at vi skal beskytte racistiske og hadske ytringer, for at beskytte ytringsfriheden for alle, lever i bedste velgående blandt venstrefløjens aktivister og borgerrettigheds-organisationer.

FBI, den amerikanske stat og politiet har overvåget, aflyttet, infiltreret, nedkæmpet og udryddet alle venstrefløjens organisationer, fredsbevægelser og græsrødder siden 1950’erne. En lang række af ledere fra bl.a. Black Panthers blev likvideret af staten. Også Occupy Wall Street i 2011 blev nedkæmpet og uskadeliggjort af militariseret politi, massearrestationer, massiv overvågning, og mediernes latterliggørelse.

Men Klu Klux Klan rørte FBI aldrig. De blev derimod brugt i kampen mod kommunister, borgerrettighedsforkæmpere, og andre farlige terrorister. Klanen har medlemmer i magtens top,  præsidenter, senatorer og højesteretsdommere. Klanen og andre racistiske, hadske og voldelige grupper, hjælper staten med at opretholde magten og det hvide overherredømme.

Vores rettigheder gælder kun på papiret. På gadeplan er det politiet der bestemmer hvem der har ytrings- eller forsamlingsfrihed. Fredsdemonstrationer nægtes tilladelser eller opløses med politivold.

Ramsey Orta filmede amerikanske betjente kvæle og dræbe en sort mand på gaden. Politiet indledte derefter en hævnagtigt undercover-aktion mod ham, og har nu fængslet ham, hans bror og mor. Hans kamp eller ytringer bringes ikke i medierne.

Hvor er ytringsfriheds-fanatikerne og borgerrettigheds-advokaterne i Ramsey Ortas tilfælde? De kæmper i stedet for Washington Redskins ret til at bruge deres navn, for muslim-fjendtlige højrefløjsaktivister, og racistiske studentersammenslutninger.

Reklamer

From → Artikler

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: