Skip to content

Rasmus Jarlov: Ærgerligt, at jeg er så vanvittig

28. juli 2014

I Danmark er racisme populært. Racisme er populisme i Danmark. Populistiske og racistiske politikere sælger aviser. Og hverken politikere eller journalister gider forholde sig til fakta eller virkelighed. Når bare svinehunden fodres er alle er glade.

Lederen af de Konservative i København, Rasmus Jarlov, i en status på Facebook:

»Ville ønske, at visse indvandrermiljøer i Danmark også ville engagere sig politisk i andre emner end et, der handler om at vise loyalitet med andre arabere. Der er langt igen med integrationen, hvis det er det eneste, som kan bringe deres følelser i kog«.

Politiken skriver dagen efter en artikel om Jarlovs status, og bruger hans påstande som overskrift. Journalisten interviewer både Jarlov og  Københavns integrationsborgmester, Anna Mee Allerslev, som spiller rollen som den kritiske røst. Men artiklen gentager egentlig bare påstanden så mange gange, at den ender med at blive sand. På intet tidspunkt forholder man sig til fakta.

Først og fremmest er det en grotesk status af Jarlov. Men også grotesk, at både journalisten og integrationsborgmesteren tager Jarlovs påstande for gode varer. Jarlov hiver disse uunderbyggede påstande og generaliseringer ud af hans egen racistiske røv, men de bruges alligevel som fundament for den videre diskussion, og bliver til sidst til fakta, som selv Allerslev bekender sig til. En gang ensidigt, racistisk, populistisk, uvidende og snævertsynet lort fra alle tre.

Størstedelen af de danske politikere bruger hver eneste dag til at svine muslimer til. Politikerne vil enten sende dem “hjem” eller smide dem ud fra flyvemaskiner uden faldskærme. Hvis vi hopper med på Jarlovs påstand et kort øjeblik, kan man så fortænke disse forfulgte og mistænkeliggjorte mennesker i ikke at føle sig velkommen i dansk politik?

Skal de tvinges til at følge med i de konstante nedskæringer, privatiseringer, ulovlige angrebskrige og besættelser, indkøb af bombefly, og den eskalerende overvågning og aflytning af samtlige statsborgere?

Dansk politik er i store træk udelukkende hetz mod muslimer. De må ikke det ene, og de må ikke det andet. De udsættes for hån, spot, og latterliggørelse overalt i samfundet og i medierne. Og nu beskyldes “visse indvandrermiljøer” altså også for ikke at gå nok op i dansk politik. Er det indforstået blandt “de rigtige danskere” – selv journalisten og politikeren – hvilket miljøer politikeren retter sine beskyldninger?

“Indvandrermiljøet” er ifølge Jarlov ikke tilstrækkelig politisk aktivt. Men er dansker-miljøet særlig aktiv i dansk politik? Skriver campingfolket det ene læserbrev efter det andet? Hvor mange leverpostejsmadder stemte til EU-parlamentsvalget? Gik X-faktor-nationen på gaden i protest mod delsalget af dansk energiproduktion via skattely til de kriminelle børshajer i Goldman Sachs? Hvor mange frikadeller var aktivt på gaden da politikerne indførte Offentlighedsloven? Hvor mange hvide kartofler stillede sig kritisk over for tæppebombningen og destruktionen af Libyen?

Hvor mange curlingforældre er gået på barrikaderne ovenpå afsløringerne af NSA og FEs massive og krænkende overvågning? Hvor mange politikere protesterer mod den antidemokratiske og umenneskelige forfølgelse af Edward Snowden og andre whistleblowere? Hvor mange “ægte danskere” har hidset sig op over USA, Danmark og Vestens drab på hundredetusinder af uskyldige mennesker som følge af vores “krig mod terror” og selvopfundne masseødelæggelsesvåben?

Mikrofonstativet fra Politiken stiller ingen af disse spørgsmål. Hun har alle muligheder for at pille påstandene ned, men gør det ikke. Og den ene politiker ser intet forkert i at diskutere en sag på grundlag af påstande, som er hevet ud af den anden politikers røv. Journalisten og de to politikere forstærker yderligere forestillingen om “dem og os.”

Rasmus Jarlov synes at have opnået det han ville. Han kom i avisen med sin populistiske, usammenhængende og primitive tankegang. I en efterfølgende status konkluderer han triumferende:

“Anna Mee Allerslev (R) og andre kulturradikale er helt oppe at køre over denne statusopdatering. Det er som regel et godt tegn på, at jeg har ramt en øm tå.” Det giver selvfølgelig absolut ingen mening. Manden er blæst, som de fleste andre danske politikere. Demokratiets ansigt anno 2014 har stærke psykopatiske træk.

Vi fodres med lort fra alle sider. Skid på dit TV og tør røv med avisen. Skyl medierne og politikerne ud. Lad os få en ren, anstændig og medmenneskelig røv at trutte i.

Reklamer

From → Artikler

4 kommentarer
 1. Fremragende skrevet. Tusind tak, deler dit link på min FB. 🙂

 2. Men her stopper vanviddet ikke. Rasmus Jarlov vil nu (12/8/14) marchere for de undertrykte jøder i Danmark. Men først spørger han sine Facebook-venner om der nogen der har en kalot han kan låne. Han kender nemlig ikke selv en eneste jøde.

  Ole Sandberg skriver bl.a. i et blogindlæg på Modkraft:

  “Hvis du ikke har en eneste jøde i din omgangskreds, og den eneste kontakt du nogensinde har haft til jøder var dengang du var på turist-sightseeing i en synagoge, så skulle man tro at du ville være lidt mere beskeden mht at erklære dig som den store ven og kender af jødernes vilkår. Det kræver lange arme at omklamre folk man aldrig kommer i nærheden af.

  Og det kræver en imponerende mangel på selvindsigt at bruge jøder som brikker i ens eget populistiske spil, og at slå politisk plat på antisemitisme for at promovere andre former for racisme, mens man i øvrigt selv går ind for den nationalisme og kristenchauvinisme som antisemitisme vokser i.

  At bruge jøder som en slags sten man kan flytte rundt på og træde på for selv at komme til tops i ens egen karriere er problematisk. At gøre det uden at man egentlig har den mindste kontakt til jødiske samfund eller individer, er imponerende kynisk. At slå plat på antisemitisme for at promovere anden racisme er… ja omsorg for jøder er det vel i hvert fald næppe.”

Trackbacks & Pingbacks

 1. Rasmus Jarlov forholder sig hverken til fakta eller virkelighed - DenFri.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: