Skip to content

Johanne Schmidt-Nielsen er blæst

10. juni 2014

Postkort fra de virkelighedsfjerne egne. Johanne Schmidt-Nielsen skriver d. 10 juni 2014 en status på Facebook:

Lars Løkke har lige været på talerstolen. For første gang i flere år. Han vil ikke svare på hvor Venstre vil skære, hvis deres udgiftsstop i den offentlige sektor skal gennemføres. Skal der fyres på sygehusene, plejehjemmene, skolerne eller i børnehaverne? Han ville heller ikke svare på, hvorfor Venstre ikke lægger deres regnskaber åbent frem. Det er vel kun rimeligt at borgerne får at se, hvor meget bankerne, olieselskaberne, Copenhagen Fur og de andre sponsorer bidrager med? Hvad skulle problemet være i at de beløb kommer frem? Håber ikke at den mand bliver statsminister i Danmark igen.

Johanne er fuldstændig blæst. Og blind og døv. Hvad har hun så travlt med? Rød blok har jo udført blå bloks vildeste politik og vådeste drømme. Der slet ikke noget at være bange for, Johanne. Eller er det udelukkende magten for magtens skyld du er bange for at miste?

Dine venner i regeringen har begået det ene umenneskelige overgreb efter det andet på befolkningen, solgt dansk energi til kriminelle børshajer på Wall Street via skattely, indført Offentlighedslov, skidt på samtlige valgløfter osv. osv.

“Skal der fyres på sygehusene, plejehjemmene, skolerne eller i børnehaverne?” spørger du fornærmet og grådkvalt Lars Løkke Rasmussen. Jamen, hvad fanden, dine egne kammerater er sgu da allerede godt i gang med det! Tænk også dagpenge og Mette Frederiksen. Pamperiet har nået uanede højder under dine slyngveninders regering.

Senere samme dag fortsætter hun i en ny status:

Afslutningsdebatten i folketingssalen er i gang. Helle Thorning har netop sagt: ”Mennesker skal behandles ordentligt og med respekt. Det gælder også dem, der har mistet deres arbejde.” Jeg er enig. Så lad os nu få et nyt og retfærdigt dagpengesystem. Frem for dumstædigt at holde fast i Lars Løkke, Thulesen Dahl og Vestagers håbløse forringelser.

Hvilken verden lever du i, Johanne? Helle Thorning-Schmidt har brudt samtlige valgløfter. Hendes store og flotte ord er absolut intet værd. Hun har gennemført “massive sociale nedskæringer med en udtalt kynisme, som de færreste havde troet det muligt for blot et tiår siden.” Mette Frederiksens danske inkvisition, terrorisering og nådeløse hetz mod de ledige, som rød blok ikke har formået at skabe arbejdspladser til, nævner Johanne heller ikke. Bjarne Corydons bedrifter godkendes åbenbart også.

Næsten samtlige 179 medlemmer af Folketingspartiet er dybt korrupte og inkompetente. Rød eller blå – samme politik. Og begge blokke bruger alligevel samme amerikanske konsulentfirma, når der skal skæres yderligere ned sygehuse, plejehjem, skoler, og børnehaver. Helle sender 40 mia. kroner afsted til euroen, og Folketingspartiet står klar med 30 mia. kroner til nye bombefly.

Det er kun af ren kosmetisk betydning hvilket ansigt, navn eller farve, som står i spidsen for at tage fra de fattige og give til de rige. Det samme gælder overgrebene mod befolkning, velfærd, rettigheder, den totale overvågning og aflytning af borgernes privatliv, og de endeløse (men for virksomheder og våbenindustri profitable) angrebskrige mod små forsvarsløse lande.

Stik kameraet ind, Johanne. Du er medansvarlig. Hils Bjarne!

PS: Billedet er en Johanne-selfie taget “i anledning af Grundlovsdag” 2014, “som symbol på det samarbejdende folkestyre.”  (Postkortet er lavet af undergroundnews.dk)

Reklamer

From → Artikler, Dong

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: