Skip to content

Lever vi i en politistat?

1. juni 2014

Politiet er udenfor demokratisk og retslig rækkevidde. Politiet er hævet over loven, borgerne er gjort lovløse. Borgerne er underkastet lovens mindste paragraf, samtidig med, at de reelt har mistet alle borgerrettigheder og menneskerettigheder. Politiet udfører perverse og ulovlige visitationer, grove overgreb, og vold mod uskyldige mennesker.

Man kan klage over politiet, men man får aldrig medhold. Man kan som borger intet stille op mod politiet, som til gengæld kan gøre lige nøjagtig som de vil, da de aldrig stilles til ansvar eller regnskab for noget som helst. Som borger står man hjælpeløs overfor politiet, som man via skatten ellers har betalt for at blive beskyttet af.

Politiet fungerer som dørmænd til den lukkede fest, og beskytter virksomheder, banker, og politikeres hemmelige møder mod farlige journalister og kritiske borgere. Banker og virksomheder betaler ikke skat, og har dermed ikke betalt for politiets service. Politikere og direktører er hævet over de love, som de i fællesskab konstant udvider og strammer for borgernes vedkommende. Borgerens privatliv endevendes, overvåges og aflyttes. Alt skytset er rettet mod, og betalt af, borgerne.

Vestlige krigsforbrydere som Bush, Blair, og Fogh går på fri fod, mens politiet slår hårdt ned på borgere, som er i besiddelse af tørrede planter.

Politiet, som er hævet over loven, parerer ordrer fra politikerne, som er hævet over loven og købt og betalt for af virksomheder og banker, som også er hævet over loven. Borgeren er alene og hjælpeløs overfor denne overmagt, som har frataget dem alle rettigheder og klagemuligheder. Hos journalister og medier, som selv er den del af eliten, er der heller ikke megen hjælp at hente. Ingen hører dig skrige.

Politiet er magtens værn mod befolkningen, mod kritik, mod demokratiet, mod retfærdighed, mod åbenhed, mod forsamlingsfrihed, mod lighed for loven. Politistat?

Definitionen af en politistat på Wikipedia

(FOTO fra TV2: Politi: To år siden Bilderberg-forberedelser begyndte)

Reklamer

From → Artikler

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Staten mod befolkningen | Du er Journalist

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: