Skip to content

Krigsetid

1. maj 2014

Hvis politikerne og medierne siger, at der er krise, så er der krise. Og så accepterer befolkningen både nedskæringer i det offentlige og skattelettelser til de rige. Hvis politikere og medier indgyder en frygt for terror hos befolkningen, så accepterer den dyre våbenindkøb og endeløs krig.

Vi har nu levet i en krisetid siden 2008. En krise, som stadig bruges til at retfærdiggøre offentlige nedskæringer, skatteyderbetalte bankpakker til private banker, og skattelettelser til de rige og virksomhederne.

Krisen synes dog kun at have ramt borgerne, for banker og virksomheder har aldrig været rigere. Danmark har en sund økonomi. Hvorfor tager man så fortsat fra de fattige og giver til de rige? Hvorfor denne statslige hetz mod de såkaldt svageste i samfundet? Og hvorfor gøres danske arbejdsløse til syndebukke i en krise, som udelukkende skyldes korruption, grådighed og økonomisk kriminalitet på Wall Street i USA?

Folketingspartiet strammer hele tiden skruen og tonen overfor de mennesker, som er uskyldige ofre for “finanskrisen” og politikernes manglende evne til at skabe jobs. Men er krisen reel, eller fungerer den udelukkende som et påskud for at overføre penge fra fælleskassen til bankerne og virksomhederne? De samme banker og virksomheder, som via tænketanke og pengeklubber, finansierer og støtter Folketingspartiets 179 medlemmer. I dagens demokrati er det ikke borgerne som politikerne repræsenterer.

Vi har levet i en krigstid siden 2001. Våben og krig retfærdiggøres fortsat med terrorfrygt. Et enigt Folketingsparti er lige nu klar til at indkøbe bombefly for 30 mia. kroner. Trods den påståede krise, som blandt andet tvang politikerne til at fjerne dagpengene for 40.000 danskere, så er der altså ingen problemer med en gigantisk overførsel af skatteydernes penge til våbenindustrien.

Vi har siden 2001 bombet, angrebet, sanktioneret, destrueret og besat det ene forsvarsløse land efter det andet. Vi har medvirket til at dræbe, torturere og lemlæste hundredtusinder af uskyldige mennesker, og skabt millioner af flygtninge og forældreløse børn. Vi bekæmper terror med terror. Men hvor er den terror vi er i krig mod, og som vi hver dag mindes om at vi skal frygte?

Den såkaldte finanskrise var for de fleste virksomheder og banker allerede overstået i begyndelsen af 2009, men synes hvert år at forværres for befolkninger verden over. På samme måde skete 11. september 2001 for 13 år siden, men vores globale krig og omfattende terror mod millioner af uskyldige mennesker fortsætter stadig.

Krig og krise er finansieret af befolkningen. Statens kompagnoner i bankerne, virksomhederne og våbenfabrikkerne tjener styrtende. Og selvfølgelig uden at betale skat. Det sørger de folkevalgte politikere for.

Finanskrise og terror er en guldgrube. Hvis de ikke allerede havde eksisteret i den medieskabte virkelighed, så havde man simpelthen været nødt til at opfinde dem.

Reklamer

From → Artikler

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Krigsetid - DenFri.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: