Skip to content

Hvorfor eksploderer din hjerne ikke?

15. april 2014

Vi lever i en konstrueret virkelighed. Vestlige ledere er dybt fornærmede og fordømmende overfor Ruslands handlinger, som er nøjagtigt de samme, som vestlige ledere har begået i flere årtier. Rusland blegner i forhold til USA, Danmark og resten af Vestens angrebskrige, invasioner og besættelser siden 2001. Vi må godt, men de må ikke.

At journalisternes hjerner ikke imploderer, når de kritikløst og hovedløst lader vestlige ledere slippe af sted med disse modstridende udtalelser, er ubegribeligt. Men de sidder jo også lige ud for mundingen af propaganda-kanonen døgnet rundt. De må være helt blæste.

Dobbeltmoralen, løgnen, hykleriet – og den åbenlyse fordrejning og manipulation af en i forvejen konstrueret virkelighed – slår livstruende knuder på forstanden. Politikere og journalister må være de rene vrag efterhånden.

Vi latterliggør Putins propaganda, fordi den er tydelig at gennemskue for os (selv journalisterne) her i Vesten, men vi æder vore egne lederes tilsvarende propaganda råt. Journalisterne viderebringer vestlige lederes propaganda som sandheden selv. Kritikløst, uden tjek af fakta eller brug af egen hukommelse.

Når de fleste af vores angrebskrige tilsyneladende udelukkende er profitdrevne, og baseret på politikeres løgne, hvorfor må andre lande så ikke gøre det samme? Hvis vi må dræbe løs i Irak, Afghanistan, Yemen, Libyen, Pakistan osv., hvorfor må de andre så ikke? Hvorfor må Putin ikke eksportere demokrati til Crimea?

Anders Fogh Rasmussen er en sindssyg løgner, krigsforbryder, kreativ bogfører, morder og psykopat. Det er ikke noget vi tror, det er noget vi ved. Men i vores falske virkelighed er han leder for demokratiets fredsbevarende humanitære interventioner, og medierne hylder ham som en heltemodig befrier. Disse humanitære interventioner udføres som regel med bombefly, tanks, krigsskibe, droner, Hellfire-missiler og tilfældige lokale oprørsbander. Krig er fred.

Vi har efterhånden eksporteret så meget demokrati til forsvarsløse lande i Mellemøsten, at vi ikke selv har noget tilbage. Vi borgere overvåges, spores, registreres og aflyttes døgnet rundt. Staten ved alt om os, mens vi ved mindre og mindre om staten. Offentlighedsloven er i virkeligheden en Hemmelighedslov. Uvidenhed er styrke.

Politikere, banker og virksomheder er hævet over loven, mens flere og flere rettigheder og goder tages fra borgerne i terrorbekæmpelsens navn. Tortur er blevet til udvidet forhørsteknik. Overvågningskameraer bliver til sikkerhedskameraer. At der ikke er job nok er de arbejdsløses skyld. Frihed er slaveri. Tag fra de fattige og giv til de rige. Man tager dagpenge fra borgerne, men giver bankpakker til bankerne.

Det er krisetid, så der må spares og skæres i midlerne til uddannelse, pension, hospitaler, medicin, lægehjælp. Det er krisetid, så energiproduktionen må sælges til udlandet. Det er krisetid, så Folketinget må indkøbe bombefly for 30 mia. kroner.

Det hele er totalteater nu. Politikerne er skuespillere, journalisterne teateranmeldere. Lad os udvandre fra forestillingen. Eller helt stoppe den ved hjælp af en generalstrejke.

Reklamer

From → Artikler

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Hvorfor eksploderer din hjerne ikke? - DenFri.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: