Skip to content

Statsminister: Et springbræt til karrieren

23. februar 2014

Den danske statsministerpost er en karriekanon som ikke længere er tilknyttet det danske folkestyre. Den fungerer nu udelukkende som en optagelsesprøve i kynisme, løgnagtighed og korruption.

Fogh opfandt Irak-løgnen sammen med Bush og Blair, og med den sendte han og Per Stig Møller Danmark i krig. Hundredetusinder mennesker måtte lade livet for denne løgn, som efterlod millioner af forældreløse børn og flygtninge, og Irak i ruiner. Han formøblede danskernes fælles overskud. Gav fingeren til Muhammed, Mellemøsten og menneskerettighederne. Sendte uskyldige mennesker i armene på amerikansk tortur.

Virkeligheden indhenter Fogh i Dagbladet Information:

»Han er den statsminister, der har haft det mest favorable udgangspunkt, og det har han formøblet,« lyder en anden hård dom fra professor Ove Pedersen, Copenhagen Business School. Fogh efterlod både økonomien og Venstre i nedgang og Danmark i krig.

»Jeg er slet ikke sikker på, at jeg har lyst til at huske ham,« siger William Friis-Møller, der har været ambassadør i en menneskealder og stadig husker Foghs håndtering af Muhammed-krisen som et af de største udenrigspolitiske fejltrin nogensinde.

Disse storslåede bedrifter udløste posten som Natos generalsekretær.

Helle Thorning-Schmidt kan også være med. Statsministeren er slyngveninde til præsident Obama, en anden krigsforbryder og folkeforfører, og de sked sammen med den engelske premierminister offentligt på Nelson Mandelas begravelse. Hun er selskabstømmer, eller rettere statstømmer, som sammen med sin finansminister, Don Coryone, forærer danskernes fælleseje til Wall Street. Hun er nærmest gift med hele Davos-forsamlingen, og taler stadig varmt for dansk deltagelse i euroen trods et foreløbigt tab på mindst 338 mia. kroner.

Listen er lang og overmalet med løftebrud, og synes nu at udløse posten som formand for Europa-kommissionen. Hvis hun sikres posten allerede på nuværende tidspunkt, så har hun jo frit spil til at hærge landet. Hun kan fortsætte med at tømningen af infrastruktur og værdier, uden at det får personlige eller politiske konsekvenser. Privatiseringerne og de “humanitære” interventioner får nok lige et nøk opad. Én ting er helt sikkert: der er altid flere nedskæringer på vej, uanset størrelsen af statskassens bugnende overskud og rigdom.

Finansminister Bjarne Corydon er også til eksamen, og har udvist tydelige tegn på en nutidens tyran. “Men i Dong-sagen var det så åbenlyst, at flertallet af vælgere, også i den blå blok, var imod at lade Goldman Sachs få indflydelse på dansk økonomi,” skriver Peter Kemp i sit indlæg på Politiken. Corydon bilder os skamløst ind, at han i finanskrisens navn er tvunget til, at forære en stor del af befolkningens energiproduktion til Goldman Sachs, investeringsbanken som oprindelig var med til at skabe selv samme krise.

Det lader ikke til, at Bjarne har tænkt sig at blive i landet, når han på den måde brænder samtlige vælgerbroer bag sig. Kemp fortsætter:

Og der er næppe grund til at tro, at flertallet i Folketinget og nok også i regeringen ville tænke anderledes i denne sag, hvis de ikke var bundet af loyalitet imod deres partis ledere.

Annette Vilhelmsen forsøgte, medens hendes parti endnu var i regeringen, at få salget udskudt, så man kunne undersøge alternative muligheder. Det blev afvist af Corydon, selv om han derved bidrog til at lemlæste SF så meget, at det måtte opgive regeringssamarbejdet.

Grådigheden, nepotisme og korruptionen gennemsyrer disse folkevalgte tyranners irrationelle handlinger. Bjarne er så forblændet af magt og penge, at han ikke går af vejen for at save den gren over, som han selv sidder på.

Du vil da gerne være med i klubben, ikke? Man er ved at være godt træt af de her forbandede pamperes forudsigelighed.

Reklamer

From → Artikler, Dong

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. Den danske statsministerpost: En karrierekanon

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: