Skip to content

Goldman Danmark: Svin falder til patten

23. januar 2014

Korrupte, inkompetente og virkelighedsfjerne. Fladpandede danske politikere sælger ud af vores fælleseje, tilsyneladende med lukkede øjne og krydsede fingre som eneste forhandlingsstrategi.

Lisbeth Bech Poulsen, SF, i Information: “Men jeg har tillid til, at Finansministeriet har indgået den bedste aftale, man kunne indgå samlet set. Det er jeg blevet forsikret om, og det må jeg jo stole på.”

Hvad kan vi bruge blind tillid til i så vigtig en sag? Politikerne må blindt stole på embedsmændene, og vi må blindt stole på politikerne.

Vi må altså blindt stole på finansministeriets hemmelige forhandlinger, om et salg af fælles dansk energi, til en amerikansk forbryderorganisation med en “meget omdiskuteret” med fortid og ikke mindst nutid. Hvem handler den hær af danske embedsfolk på vegne af, som udenfor rækkevidde af demokratiets og offentlighedens søgelys, forsøger at afhænde vores energiproduktion via et skattely i Luxembourg?

Kan det egentlig ikke være ligegyldigt hvem disse gullaschbaroner i finansministeriet sælger til? Der er sgu da fuldstændig vanvittigt at sælge vores fælles energi! Og så endda til lavestbydende. Via et skattely. Til en amerikansk forbryderorganisation, hvis grådighed og kynisme var en stor del af grunden til, at verdensøkonomien blev tvunget i knæ i 2008.

Det eneste disse mennesker forstår er brug af magt. Vores magt ligger i vores antal. Det eneste der kan stoppe politikerne og deres salg og DONG er en befolkning som går på gaden og bliver der. For hvad sælger pamperne ikke næste gang, når de ved at de kan slippe af sted med at sælge f.eks. uden at vi gør modstand?

En befolkning, som regeringen frygter lever, i frihed. En regering, som befolkningen frygter, lever i undertrykkelse og diktatur.

Reklamer

From → Artikler

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: