Skip to content

Facebook-modstand er nytteløst!

21. januar 2014

En Facebook-side alene kan ikke forhindre Bjarne Corydon’s landsforræderiske salg af Dong-aktierne. Knap 90.000 underskrifter mod offentlighedsloven stoppede heller ikke Morten Bødskov’s og Folketingets demokrati-undergravende virksomhed.

Hvor regeringen frygter befolkningen, findes frihed. Hvor befolkningen frygter regeringen hersker tyranni og undertrykkelse.

Men frygter politikerne vores små Facebook-protester? Ignorerer de også denne underskriftindsamling? Frygter de for deres personlige frihed, når vi brokker os her eller på andre sociale medier? Har de svært ved at falde i søvn om aftenen fordi de frygter folkets dom? En rigsretssag? Næppe. De griner os jo lige op i ansigtet hver eneste dag. Journalisterne hygger sig med dem til hverdag.

Anders Fogh og Per Stig løj for både nation og Folketing, for at retfærdiggøre et ulovligt angreb på Irak. Det resulterede i hundredetusinde af dræbte mennesker, mange flere sårede, millioner af forældreløse børn, og millioner af mennesker blev sendt på flugt i eget land. Disse to danske krigsforbrydere går stadig rundt på fri fod. DR har lige hjulpet Per Stig med hvidvask af hans rolle i overgrebet på menneskeheden i Irak. Alle vestlige politikere involveret i krig, drab, tortur, korruption, landsforræderi, overvågning og aflytning går alle stadig på fri fod. De er hævet over lovene. Vi betaler for deres lønninger og fede pensioner.

Magt og regering har tydeligvis intet at frygte fra vores mediers side, som står last og brast med disse landsforrædere og krigsforbrydere. Pressens funktion i et demokrati er ellers netop at holde demokratiets repræsentanter i ørerne, så de ikke ryger ud i korruption, lovbrud, pamperi og magtfuldkommenhed.

Politikerne og medierne er tydeligvis ikke på befolkningens side. Den eneste måde vi kan få dem til at frygte os på er, hvis vi i samlet flok stiller dem til regnskab for deres kriminelle handlinger:

Gå på gaden. Og bliv der. Kun politikernes frygt for at blive klynget op og udsat for de samme stramme love og regler, som vi andre øjeblikkeligt straffes og fængsles for, kan tvinge dem til at arbejde for det fælles gode. Ellers tænker de kun på sig selv og deres artsfæller i virksomhederne og bankerne.

Gå på gaden. Tag naboer, familie og venner med. Og bliv dér. Alt andet er ligegyldigt. Hvis vi ikke viser vores modstand nu, hvad sælger de så ikke næste gang?

Vi kan stoppe salget af DONG i morgen hvis vi vil. Gå på gaden.

From → Artikler, Dong

3 kommentarer
  1. Connie permalink

    God tur til Cristiansborg Anonymus.
    https://www.facebook.com/events/799007153449476/?source=1

Trackbacks & Pingbacks

  1. Facebook-modstand er nytteløst!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: