Skip to content

Smid Bjarne på porten

20. januar 2014

Hvorfor overhovedet sælge Dong? Hvorfor sælge ud af vores fælles energiproduktion og derved sætte os selv udenfor indflydelse på så livsvigtigt et område?

Man sælger da f.eks. ikke solfangeren på taget af sit hus til naboen, en kendt selskabstømmer og svindler, som derefter kan kræve nøjagtig de priser han vil. Skide være med vedligeholdelse eller serviceydelser, den slags er jo ikke profitabelt. Naboen kan også frit vælge at sælge solfangeren til højst- eller lavestbydende.

Danske korrupte politikere har travlt med at sælge den danske befolknings ejendom og infrastruktur til lavestbydende, den samme forbryderorganisation som var en af arkitekterne bag “finanskrisen”, nærmest bare fordi de kan. Politikere og presse var ellevilde for at angribe Syrien, selvom alle var enige om at det bare ville forværre hele situationen og resultere i mange flere dræbte mennesker. Men de ville absolut bombe Syriens befolkning, nærmest bare fordi man kunne. Krig for krigens skyld. Hvorfor lader vi disse kriminelle og kolde lystmordere lede vores land og fremtid?

Er det ikke på tide at smide Bjarne og disse fupmagere og forbrydere på porten? Vi har magten til at stoppe salget, så hvorfor gør vi det ikke? Vi kan hvis vi vil.

Reklamer

From → Artikler, Dong

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: