Hop til indhold

Eksperternes Nye Klæder

26. september 2013

“Terror-eksperter” i amerikanske medier er en samling plattenslagere.

Krigsgale og politisk motiverede svindlere, som arbejder for både regering og virksomheder, forklædt som objektive akademikere. De lever af terrorfrygten i befolkningen. Ingen terror, ingen brug for eksperter. Derfor overdriver de faren for terrorangreb, opfinder skrækscenarier, og holder frygten ved lige.

Denne militante fupbranche tjener styrtende på TV-optrædener og bogsalg. Medierne tjener også på frygten. Våbenindustrien og terrorsikring-industrien tjener styrtende. Og politikerne bruger frygten politisk. Militæret og sikkerhedsstaten pumpes fuld af penge. En skræmt befolkning giver hellere end gerne afkald på deres borgerrettigheder i bytte for en smule falsk tryghed.

Terrorfrygt retfærdiggør mere krige, massiv overvågning, fængsling på ubestemt tid og likvidering af mennesker over hele verden – uden rettergang. Terrorfrygt er muslimhetz og fremmedhad. Terrorfrygt er censur. Terrorfrygt ophæver rettigheder, retssamfund og demokratier. Terrorfrygt tager magten fra os. Terrorfrygt tager forstanden fra os.

Glenn Greenwald skrev i 2012 en stærk artikel om hele denne fupbranche, som hermed er anbefalet læsning. Jeg kom til at tænke på den i forbindelse med Informations med Mads Fuglede, alle danske mediers “USA-ekspert”, som synes at bestå af mere fup end fakta, og indeholder en række rablende vanvittige og virkelighedsfjerne udtalelser. Den selvudnævnte USA-korrespondent har efter 10 år stadig ikke fattet, at løgnen om Iraks masseødelæggelsesvåben netop var…en løgn. Eller hvad med det her?

Eksperternes Nye Klæder er gennemsigtig propaganda. De har ikke noget på. Men politikere og medier har travlt med at forsikre hinanden om det modsatte.

Reklamer

From → Artikler

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: