Skip to content

Komiske Bødskov

18. september 2013

Den danske regering løj med fuld overlæg for både Folketinget og befolkningen, for at få Danmark med i Irak-krigen. Både statsminister og militær løj om udleveringen af krigsfanger til tortur. Danmark krævede ingen beviser inden man deltog i angrebene på Libyen eller Mali. Man erklærede sin fulde støtte til et amerikansk angreb på Syrien, selvom vi ikke måtte se beviserne. Men for krigsliderlige danske medier og regeringsmedlemmer, er beviser irrelevante, nogen skulle bombes.

Edward Snowden afslørede USAs globale overvågning af milliarder af menneskers privatliv. Man aflytter politikere, journalister og embedsmænd over hele verden. NSA har aflytningsudstyr på ambassader, FN og EUs kontorer. Man samarbejder med verdens efterretningstjenester og overvågningsfirmaer, og udveksler frit information om hinandens borgere.

Så når justitsminister Morten Bødskov siger at han ikke kender til nogen overvågning – efter 3 måneders undersøgelser, og hele befolkningens viden om at det må forholde sig stik modsat – så fortsætter han vel bare linjen som blev lagt i 2003. Det er ikke Bødskov der noget i vejen med: det er os. Hvor tykke skal løgnene blive, før vi rejser os og går på gaden? Hvor megen kriminalitet tillader vi dem at begå, inden vi smider dem på porten?

Hvis vi accepterer denne hån mod enhver form for intelligens og anstændighed, accepterer vi alt. De vil se hvor dumme vi er.

Reklamer

From → Artikler

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: