Skip to content

USA: En trussel mod Syrien

12. september 2013

USA er en trussel mod den syriske befolkning.

USA har stadig ikke destrueret landets enorme lagre af kemiske og biologiske våben, som de i 1997 skrev under på at de ville gøre. USA hældte 80 millioner liter napalm og agent orange ned over befolkningerne i Vietnam, Laos og Cambodja under Vietnam-krigen. Brændende hvid fosfor mod irakere i Fallujah. Det stærkt aggressive og fundamentalistiske USA besidder derudover mere end 5000 atombomber, og er verdens suverænt største våbensælger.

Hævet over internationale domstole, og fritaget for ethvert ansvar for krigsforbrydelser, ignorerer præsidentstyret i Amerika al lov og moral. Dets krige er ikke krige, men humanitære interventioner. Tortur omtales som udvidet forhørsteknik. Militærkup hedder ikke længere militærkup. Løgn er sandhed.

Man overvåger milliarder af menneskers privatliv, i terrorbekæmpelsens navn. Overvågning betales af borgerne selv, ligesom de betaler for krigene og den øgede nationale sikkerhed. Terrorfrygten og al dens nødvendige isenkram er blevet en gigantisk milliardindustri. Der skæres i offentlig støtte, uddannelse og infrastruktur for at finansiere krigene, frygten og overvågningen. Skatteyderne dækker samtidig bankerne og Wall Streets underskud og direktørbonusser.

Vi lever i endeløs krig. Vores ledere er kriminelle og korrupte løgnhalse. Alle systemer er brudt sammen eller gjort meningsløse. Medierne er tavse, medløbende og mikrofonholdere. Vi er Verdens Lykkeligste Folk.

Reklamer

From → Artikler

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: