Skip to content

Komiske Fogh: Terrorangreb på dagpenge

30. juli 2013

Fogh inden afsløringerne af, at USA er verdens mest aggressive cyberkrigsførende terrornation: “Cyberangreb og terrorisme truer vores verden”. (DR Nyheder 4. juni 2013)

Tre dage før Greenwald, MacAskill og The Guardian afslører Obamas globale cyberangrebsplaner, advarer NATOs generalsekretær om, at netop dette er “en af de største trusler mod samfundet, og derfor skal området granskes nøje”. Mon han stadig er lige så opsat på en optrappet indsats mod den terror, som det viser sig, at være hovedsagligt USA der står bag?

Foghs økonomiske instinkter bemærker, som en slags note to self, om cyberangrebene:

Det er en billig måde, hvorpå terrorister kan forvolde stor skade, og derfor vil Nato sætte større fokus på området i fremtiden.

Nato kan altså lære noget om effektivisering af USA, hvis cyberangreb resten af medlemslandene samtidig må beskytte sig mod:

Vi må overveje, hvad alliancen kan gøre for at hjælpe nationer, der beder om assistance til at beskytte deres nationale netværk mod cyberangreb. For det vil vise vores solidaritet som en alliance, siger generalsekretær Anders Fogh Rasmussen.

Komiske Fogh fortsætter farcen. Fra DRs artikel om Nato-topmødet i starten af juni:

“Det er ikke kun militære netværk, der er udsat, og derfor er et af kernepunkterne i debatten at redegøre for, hvornår Nato skal træde til og i yderste konsekvens at assistere medlemslandene gennem den såkaldte musketered, der siger, at et angreb på ét land er et angreb på alle.

Spørgsmålet er, om de andre lande skal træde til, hvis terrorister eksempelvis angriber Københavns Kommune eller udbetalingen af overførselsindkomster.”

Terrorangreb på danske overførselsindkomster! Altså, angreb fra den danske regering? Betegner Fogh Helle Thorning & Cos dagpengeterror, som noget der evt. kan udløse en humanitær intervention fra NATO-alliancen? Eller er det overførselsindkomsterne fra den danske stat til banker og erhverv, som han er bekymret for?

Den danske stat har allerede angrebet vores privatliv, velfærd, sygehusvæsen, uddannelse, statskasse, demokrati og borgerettigheder. USA, Danmark og resten af Europa bomber og myrder løs i Mellemøsten og Afrika. Der er efterhånden ikke meget at komme efter for terroristerne.

Komiske Hagel

Edward Snowden afslørede få dage efter DRs artikel, at Obama havde givet ordre til en optrapning af USAs globale cyberangrebskrig. Alt og alle er målet. Budgettet er altså mere angreb end forsvar. Allerede på det tidspunkt var det kendt, at USA havde stået bag angreb på blandt andet Irans atomanlæg. Trods den åbenlyse og latterlige dobbeltmoral, lader DR og RItzau-journalisterne den amerikanske forsvarsminister få det sidste ord:

Vi øger vores budget betydeligt på området for cyberangreb, sagde han ifølge det amerikanske forsvarsministerium.

Han har tidligere beskyldt Kina for at stå bag angreb på amerikanske dataanlæg og udføre cyberspionage.

Hverken Ritzau eller DRs journalister stiller spørgsmål til dette groteske hykleri og de halve sandheder. De holder bare mikrofonen.

Læs også Komiske Fogh: Komiske Fogh: Ingen amerikansk aflytning i Nato!

Reklamer

From → Artikler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: