Skip to content

Komiske Fogh: Ingen amerikansk aflytning i Nato!

11. juli 2013

Fra Fogh om USA-aflytninger: Det vedkommer ikke Nato. Ritzau-telegram bragt i Ekstra Bladet, d. 4. juli 2013.

Anders Fogh Rasmussen synes ikke, at det er nødvendigt at diskutere det som hele verden taler om. Det er et af hans mange principper. Det er også et princip aldrig at kommentere på lækkede oplysninger om spionage.

Trods afsløringer om USAs optrapning af cyberangreb verden over; landets massive overvågning af egne og udenlandske borgere, politikere og journalister; aflytning af FN og EUs kontorer, EU-parlamentet, ambassader og G8-møder — er Fogh ikke i tvivl:

Nato er ikke involveret i sagen, så jeg anser det ikke som et problem for Nato. Jeg har ingen grund til at tro, at Natos sikkerhed skulle være blevet kompromitteret på nogen måde, siger han på Nato’s månedlige pressemøde i Bruxelles.

Nej, der er slet ingen grund til at tro, at Nato, som den eneste undtagelse, ikke er aflyttet af NSA og britiske GCHQ. Hvor dum er Anders Fogh, eller, hvor dum tror han vi er? “Der er ikke noget at komme efter.” Der er slet ikke behov for at kontakte USA:

Jeg har ikke talt med mine amerikanske venner, for Nato er ikke involveret i det her. Som princip kommenterer jeg aldrig på den slags lækkede oplysninger, siger Fogh.

Det er ikke noget han behøver at vide, for det er noget han tror. Sidste gang, der var noget Fogh vidste og ikke bare troede, drejede det sig om ikke-eksisterende irakiske masseødelæggelsesvåben. Den løgn resulterede i mere end hundredtusind menneskers død, hundredtusinder sårede og millioner drevet på flugt. Mine amerikanske venner? Dine venner har aflyttet, spioneret og overvåget dig, både som statsminister og privatperson. Dine venner har systematisk snaget i din kones, dine børns, din families, dine venner og medborgeres privatliv. Dine venner har løjet for dig og udnyttet din tillid. Dine venner har undergravet demokratiet i Danmark og resten af verden. Det demokrati som du loyalt har hjulpet dem med at eksportere, til en række forsvarsløse lande i Mellemøsten og Afrika. Dine venner har pisset dig op og ned af ryggen. Hvad er din umiddelbare reaktion?

Jeg er fokuseret på at forstærke det transatlantiske samarbejde. Vi er venner og allierede, og jeg synes, at vi skal samarbejde for at styrke vores fælles bånd. Det er det, jeg gør på daglig basis, siger Fogh.

En helt normal reaktion hos et menneske? En passende reaktion som øverste chef for Nato? USA begår omfattende overvågning og spionage mod samtlige af den Nordatlantiske Traktats medlemslande, men Overlærer Fogh lader dem alle i stikken, til fordel for klassens bølle. Amerikanske handelsinteresser kan også være svært tilfredse med deres mand i Nato, Mr. Rasmussen:

Han udtrykker samtidig glæde over, at EU trods beskyldningerne om spionage har valgt at fortsætte forhandlingerne med USA om en frihandelsaftale.

Vi skal samarbejde på tværs af Atlanten – ikke kun om sikkerhedsspørgsmål – men også om økonomiske anliggender, siger Fogh.

Ja, lad os feje det hele ind under gulvtæppet igen, og i stedet vende den anden kind til. De narrede os med falske internetcafeer, så lad os da straks droppe alle handels- og miljørestriktioner, og slippe dem løs på de trængte, europæiske forbrugere. Ejer hverken Fogh, EU eller Nato ikke den mindste smule stolthed? USA er lige blevet taget med alle fingre nede i kagedåsen, så de skal da belønnes med en frihandelsaftale! Vi skal samarbejde og knytte vores fælles bånd, nu da de har taget røven på os! Lad os alle smile, være glade og holde kæft. Der er ingen diskussion.

Foghs amerikanske venner får også hjælp af FN:

Ud over at overvåge EU’s kontorer og andre nationers ambassader lytter amerikanerne angiveligt også med på, hvad der sker på FN’s kontorer.

FN’s generalsekretær, Ban Ki-moon, har ifølge avisen The Guardian udtalt, at Edward Snowden har misbrugt sin adgang til hemmelige dokumenter, og at han ved at lække dem har skabt problemer, der opvejer fordelene ved at offentliggøre dem.

Komiske Ki-moon har, takket være Edward Snowden, fundet ud af, at de Forenede Nationers kontorer aflyttes af USA. Men så går han gudhjælpemig ud og anklager ham for at være ballademager! Hvem har det skabt problemer hos? Det kan da kun være en fordel, at blive informeret om, at man er overvåget. “Edward Snowden har misbrugt sin adgang til hemmelige dokumenter,” jamrer han. Har Generalsekretæren overhovedet forstået hvad en whistleblower er? Hvad laver dette fjols i spidsen for FN?

Lad os ikke glemme, at Anders Fogh Rasmussen lystigt har løjet for både den danske befolkning og Folketinget. Lad os heller ikke glemme, at han har forbrudt sig mod dansk og international lov: Geneve-konventionerne III og IV: Behandling af krigsfanger og deres rettigheder; og muligvis protokol I og II; Nürnberg-processens tre anklagepunkter: 1) forbrydelser mod freden, som at konspirere om at udføre forbrydelser som aggressionskrig. 2) Krigsforbrydelser. 3) Forbrydelser mod menneskeheden.

Hvorfor lader vi fjolser og krigsforbrydere lede FN og Natos såkaldte fredsbevarende missioner og humanitære interventioner?

——

Læs også Komiske Fogh: Terrorangreb på dagpenge

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: