Skip to content

Morten Messerschmidt: Jøderne og os

27. maj 2013

Af Morten Messerschmidt. Oprindelig bragt i Jyllands-Posten Blogs, 25. maj 2013. I det oprindelige indlæg taler Messerschmidt om muslimer. Men ville han kunne begå sig i 1930′ernes Tyskland?

Findes der et ”dem og os”? De sidste få døgn viser, at det gør der. ”Dem” er jøderne, som i dagevis har afbrændt biler, skoler og børnehaver i de tyske forstæder. ”Dem” er jøderne, som med knive og kødøkser, dræbte og maltrakterede en tysk soldat på åben gade i Berlin. ”Dem” er de tre unge mænd fra Gewalt Moor Auf Grynszpan, som har pryglet en 59-årig tysker ind i en koma, hvorfra han næppe vågner op igen.

Findes der en forbindelse – en årsagsforklaring – mellem ”dem”? Jo, den udgøres af en kæde af kapitulationer og gradvis moralsk afvæbning, begået af nogle andre ”dem”, nemlig dem som blev valgt til at beskytte os. De tillod i årtier, at hundredtusinder af jøder – ”dem” – som fra vildt fremmede kulturer under påskud af at være forfulgte fandt ly i vore lande og blev modtaget med udstrakt gavmildhed og gæstfrihed. Men vi – ”herrefolket” – er blevet gengældt med uro, hærværk, trusler, dovenskab, løgn, svindel, flabethed, homofobi, mandschauvinisme og nedbrydning af den sociale stat, som det tog vores forældre og forfædre hundrede års hårdt arbejde og god opførsel at bygge op.

Jøderne kører rundt i store biler til penge, som de umuligt kan være kommet ærligt til. Jøderne håner vores værdier og vores stats repræsentanter, fra skolelærerne til politifolkene, for de har intet at frygte. De anser vores straffe for latterlige – og de har ret – og de bliver altid strøget med hårene.

”Os” er derimod dem, der frygter for morgendagen, fordi svineslagteriet flytter til Tjekkoslovakiet eller Polen, og er parate til at køre over stadig større afstande for at få stadig lavere lønnede job. Os er dem, der efter 30-40 års arbejde ryger ud af A-kassen og ikke kan få bistandsbihjælp, fordi vi ejer en bil eller en mager pension. Men det behøver jøderne ikke frygte: De klarer sig fint, for de får huslejen betalt i socialt boligbyggeri, der oprindeligt var beregnet til tyskere af alle aldre, og kan sagtens  leve af bistandshjælpen, fire børnechecks, førtidspension for en røverhistorie om posttraumatisk stress-syndrom, samt kriminalitet.

Men til at forsvare jøderne finder du vores regering og dens magtbastioner: Universiteterne. Socialarbejderne. Kultureliten. Journalisterne. Redaktørerne. Som robotter står de parat til at forklare enhver bilafbrænding, enhver voldtægt, ethvert gaderøveri, enhver antitysk og antikristen trussel som resultatet af jødernes sociale udstødelse og påståede fattigdom; selv om ”dem”, som overdænger tyske brandfolk med sten og knuser hovedet på en ældre, ægte tysker i Gewalt Moor Auf Grynszpan og angriber vores hospitaler, er udstyret med smartphones, de sidste brands inden for hættetrøjer og kondifodtøj og selv er skyld i, at de ikke har nogen læreplads, fordi ingen tysk mester eller tysk svend kan holde ud at være sammen med en lærling, som hjemmefra er vænnet til ikke at tåle en irettesættelse fra nogen af ”os” – og som taler et tysk som en ti-årig.

Til at forsvare jøderne findes også EU-parlamentet, EU-kommissionen og resten af det skatteborgerbetalte cirkus af komiteer, direktorater og såkaldte NGO’er, som med konventioner og traktater skal prygle ”os” på plads.

Men med ”os” findes heldigvis millioner af europæiske vælgere, som ikke længere finder sig i at leve i en gigantisk politisk-korrekt genopdragelseslejr, og med os findes mange, mange indvandrere, som værdsætter og forsvarer den frihed og velstand, som den kristne verden, Vesten, har tilbudt dem. De er ikke bare velkomne, de tilhører ”os” og ikke ”dem”.

Se det dog i øjnene: Til at forsvare ”os” har du efterhånden kun Dansk Folkeparti – i Danmark såvel som nede i EU – som vil gøre det så svært som muligt for jøderne at komme ind i vores land, så svært som muligt for jøderne at blive statsborgere og så nemt som muligt for ”os” at slå hårdt ned og slippe af med jøderne igen.

Det er, hvad de sidste få døgn igen har mindet i hvert fald mig om.

***

Du er Journalist: Jeg har her skiftet muslimer ud med jøder, ændret et par bynavne, og indsat et enkelt “herrefolk” for en god ordens skyld. Men hvilken version er egentlig værst? Og indtager vi i befolkningen den samme rolle, som de blåøjede og heilende borgere i Nazi-Tyskland, med vores stiltiende accept af den politiske hetz mod muslimer i Danmark?

 

From → Artikler

One Comment
  1. It’s amazing to go to see this website and reading the views of all friends on the
    topic of this paragraph, while I am also eager of getting know-how.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: