Skip to content

Postkort fra USA: Sequester

5. marts 2013

Både politikere og medier nyder godt af skræmmekampagner. Her i USA er ordet “sequestration” i høj kurs for tiden. Magthaverne truer med beslaglægning af midler til både fattige, syge og militæret, hvis der ikke skæres hårdt nok i husholdningen. F.eks. er der nu kun råd til ét hangarskib til at udføre de nødvendige provokationer af Iran.

Herovre forguder journalisterne Obama. “Vor Kære Leder kan ikke fejle. Det er altid de andres skyld.” Det gælder også disse sekvestreringer: Det er kongressens skyld det hele! Hvis bare Obama fik sin vilje, ville han klare hele situationen med det samme.
Men når han i 2011 ignorerer kongressen og bombarderer Libyen, hvilket er forfatningsstridigt, hvorfor kan han så ikke bare gøre det samme her? Han har taget sig retten til udenomretsligt at myrde egne borgere, og holder sin Terror Tuesday-dødsliste uden for demokratisk rækkevidde af både kongres og retssystem. Hemmelig dronekrig i Somalia, Yemen og flere andre lande. Hans NDAA 2012 suspenderer nærmest hele demokratiet i USA. Skal vi så virkelig tro på, at i denne mindre dødelige budgetsag, følger han pludselig alle spillereglerne?

Hvis Præsident Obama kan dræbe og gå i krig UDEN om kongressen, hvad kan han så IKKE gøre?

Reklamer

From → Artikler

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: